27 Mayıs 2015 Çarşamba

İngilizce Tercüme



Dünya üzerinde resmi rakamlarla 1.8 milyarın üzerinde kişi İngilizce konuşmaktadır. Resmi dil olarak ve ikinci resmi dil olarak dünyanın pek çok ülkesinde kabul gören İngilizce, aynı zamanda uluslar arası kurum ve kuruluşların da resmi-ortak dilidir. Ülkemizdeki firmaların da yurtdışı firmalarla ortak bir şekilde çalışmasının neticesi olarak İngilizce Tercüme için sağlanan profesyonellik ve kusursuz çevirimler önem kazanıyor. Firmamız, İngilizce Tercümede profesyonellik herkes içindir mottosunu benimseyerek, sizlere kaliteli İngilizce Tercüme hizmeti sunuyor.

Kusursuz İngilizce Tercümeler
İngilizce çeviri sizin veya markanız için ne kadar önemli olduğunun bilincinde hareket ederek tercüme hizmeti veriyoruz. Ekibimizde yer alan İngilizce çevirmenler farklı alanlarda uzmanlık düzeyine sahip kişilerdir. Her İngilizce Tercüme yapan kişi her konu üzerinde hakim olamayacağından dolayı, bu tür çevirim yapan firmalar size sıkıntı sağlayabilir. Biz, inşaat sektörü için çalışıyorsanız inşaat mühendisi çevirmenlerle tıp üzerinde akademik bir alanda çalışıyorsanız hekim, teknisyen gibi düzeylerde çevirmenlerle çalışıyoruz. Bu sayede, yaptığımız İngilizce Tercüme hem profesyonel bir kimlik kazanıyor hem de sizin kendinizi net bir şekilde karşı tarafa ifade edebilmenizi sağlıyor.

İngilizce Yeminli Tercüme Hizmetimiz
İngilizce Tercüme yapan uzman kadromuz, profesyonel oldukları gibi aynı zamanda noter huzurunda yemin etmiş ve mühürlenmiş kişilerdir. Yeminli İngilizce Tercümeyi; akademik çalışmalarınızın uluslar arası kabul görebilir olması için, diplomalarınız için, pasaportunuz için, ticari belgeleriniz ve sözleşmeleriniz gibi hukuksal olarak kabul gören belgeleriniz için kısa bir sürede gerçekleştirmekteyiz. Bu niteliğe sahip olan konuların kusursuz, yorumsuz ve net ifade öğeleri içermesi elzem bir konudur ve firmamız bunun bilincindedir.

Sözlü İngilizce Tercüme

Günümüzde, yazılı tercümelerin olduğu kadar artık sözlü tercümeler de büyük bir kullanım alanına yayılmış durumdadır. Gerek ofis toplantılarında gerek özel ilişkilerde gerekse de firmaların tanıtım ve sunumlarında yapılan simültane tercümeleri; kendini net bir şekilde karşı tarafa aktarabilme becerisine sahip, dinleme ve dinlediğini anlayabilme özelliğine sahip, cümle sıralamasına doğru bir şekilde oturtabilen ve net ifadeleri mimiklerle destekleyen uzman İngilizce sözlü tercüme işlemi yapan  ekip arkadaşlarımız size beklentilerinizin üzerinde bir hizmet sunacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder