5 Temmuz 2015 Pazar

Tercüme Ankara


Dünya, her geçen gün giderek artan bir etkileşim zincirine sahip oluyor ve bu durum sürekli artarak ilerlemeye devam ediyor. Ülkemizin başkenti olan Ankara ise, dünya üzerinden pek çok farklı uluslar arası kuruma ev sahipliği yapıyor ve aynı zamanda birçok farklı devlet dairesini de içerisinde bulunduruyor. Başkent Ankara’da bulunan nüfusun çoğunluk oranına baktığımızda ise bu durumu kanıtlar nitelikte sonuçlar ön plana çıkıyor. Tüm bunlarla birlikte Ankara’ya sadece kurumsal nüfus hakim demek de elbette yanlış bir tanım olacaktır. Bireysel olarak da baktığımızda Ankara, en yoğun nüfusa sahip şehirlerimizin başında geliyor. Bütün bunlarla birlikte, Ankara ülkemizdeki tercümenin en çok gereksinim duyulduğu şehir olarak ön planda yer alıyor.

Ankara Yeminli Tercüme

Ankara’da bulunan kurumsal nüfusun yoğunluğundan bahsetmiştik. Hal böyle olunca, kurumlar için yeminli tercüme oldukça büyük bir öneme sahip oluyor. Tercüme Ankara ekibi olarak; ticari sözleşme belgeleri çevirileri, kontrat belgeleri çevirileri, patent ve lisans belgelerinin çevirileri, mahkeme evraklarının çevirileri, evlilik cüzdanı çevirileri, yerleşim yeri belgesi (ikametgah) çevirileri, boşanma belgelerinin çevirileri, diploma (lisans, yüksek lisans) çevirileri, ehliyetlerin çevirileri, vekaletnamelerin çevirileri, ihtarname çevirileri, vasiyetname çevirileri, tapu belgeleri çevirileri başta olmak üzere verdiğimiz yeminli tercüme hizmetimizle eksiksiz ve kusursuz tercümeleri hem bireyler hem de kurumlar için sağlamaktayız.

Tercüme Ankara olarak sağladığımız yeminli tercümelerde editörlerimizin onayını almakla birlikte, noterden de yapılan tercümeler için onay almaktayız.

Ankara Ticari Belge Tercümeleri

Ankara’nın kurumsal yoğunluklu nüfus oranından gelen ihtiyacın en çok olduğu tercüme tiplerinin başında ticari tercümeler yer almaktadır. Küçük-büyük fark etmeksizin kurumların uluslar arası ticari ilişkileri beraberinde büyük bir talebi getirmektedir.

Tercüme Ankara ekibimizle ticari yazım diline sahip ve ticari konular üzerine uzmanlığı bulunan tercümanlarımız ile birlikte; ticari teklif metinleri çevirileri, ticari sözleşme çevirileri, ticari dokümanların çevirileri, firmalar arası ihale çevirileri, şirketlerin toplantı tutanak metinleri gibi ticari tercümeleri gerçekleştirmekteyiz.
Ticari tercümelerde yer alan rakamsal değerlerin öneminin farkında olarak, rakamsal değerleri ayrıca kontrol edecek olan tercüme ekibi ile birlikte faaliyet göstermekteyiz.

Ankara Teknik Belge Tercümeleri

Tercüme Ankara ekibimizle başlıca faaliyet gösterdiğimiz alanlardan biri de teknik belge tercümeleridir. Şirketler arasında; teknik şartname çevirileri, makine-ekipman onarım, bakım ve kullanma kılavuzları çevirileri gibi çeviriler ile teknik düzeyde ilişkilerinizi güçlendirmekteyiz. Teknik belge tercümelerini genellikle mühendislerimiz ve teknisyenlerimiz ile birlikte gerçekleştirmekte ve teknik bir dille kusursuz bir şekilde sizlere sağlamaktayız.

Ankara Hukuki Belge Tercümeleri

Alanlarında uzman hukukçu tercümanlarımız ile birlikte Tercüme Ankara ekibi olarak hukuki tercümelerinizi sıfır hata prensibiyle gerçekleştirmekteyiz. Hukuki tercümeleri; kanunların çevirileri, yönetmeliklerin çevirileri, vergi evraklarının çevirileri, mahkeme evraklarının çevirileri gibi tüm hukuki alanlar üzerine yapabilmekteyiz.

Ankara Sözlü (Ardıl ve Simultane Tercümeleri)


Tercüme Ankara olarak verdiğimiz bir diğer tercüme çeşidi ise sözlü tercümeler oluyor. Yine alanlarında uzman ve hitap yeteneği yüksek tercümanlarımız ile sizlere kusursuz ardıl ve simultane tercüme hizmeti sağlıyoruz.

Ankara'daki her türlü tercüme ve çeviri ihtiyaçlarınız için http://turkiyetercumeceviri.com/ web sitesindeki iletişim bilgilerinden yeminli tercüme ve Ankara tercüme konularında destek alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder